12.10.18

rindu

so many things happen

sibuk tengok post2 lama 

rasa nak update sebarang dua la
ecehh

by the way ni time kerja ni kan
ahahahh

ok la later la

till then
ciao!

18.4.16

gantung

teringat jasper twilight. ada iras sikit?


semuanya sebab ini

8.11.15

harapan

nak ni untuk birthday?

berangan kan percuma. macam2 yang dah diangankan pun. haha

apapun
hujan kat londong ni.. sejuk!

3.7.15

sober



one way. dreams

angau sekali lagi

nak jumpa please?

31.5.15

loser?

jatuh cinta

my wish
to meet BigBang alive. 

eceh

11.3.15

triumph in the skies

part 1 tengok kat wahlaitoi
part 2 hmmm kat myasiantv baru nak tengok balik sebab tetiba rindu sam gor..hahaha
filem punya tak tengok lagi..dah keluar masa V day hari tu

awat laaa 'you ying' sangat depa ni
baik sam gor dengan capt cool.
so gigih jugak la screenshot masa dok ulang tengok triumphintheskies 2




nampak nau pause kejap semata2 nak screenshot..hahaha
takpe kita kasi kenangan sikit letak kat blog

hmmmmmm *acah2 suara eason chan nyanyi lagu 岁月如歌